Change country & language| Ország és nyelv váltása
Change country
 • Europe
 • Turkey
 • Czech Republic
 • Italy
 • France
 • Slovakia
 • Hungary
 • Ukraine
 • Northern Cyprus
Change language
Ország módosítása
 • Európa
 • Törökország
 • Csehország
 • Olaszország
 • Franciaország
 • Szlovákia
 • Magyarország
 • Ukrajna
 • Észak-Ciprus
Nyelv

DynEd vállalati licenccel rendelkező légiközlekedési dolgozó

E megvásárolt licenc az érvényesség időtartama alatt lehetővé teszi a korlátlan hozzáférést, valamint a kéthetenkénti 15 perces telefonos támogatást egy DynEd által certifikált tanár vagy légiközlekedési szakértő által. Köszönöm, görgessen a lap aljára, hogy folytassa. Kérem győződjön meg arról, hogy az Ön vállalata rendelkezik-e az alábbi tanfolyamokhoz DynEd licenc-cel. Érvényes licenc nélkül a rendszer visszautasítja a DynEd szoftverhez való hozzáférést. Az én vállalatom rendelkezik DynEd licenc-cel.
Az én vállalatom nem rendelkezik DynEd licenc-cel.
   


Aviation English Placement Test Ez a teszt a pilótákat, repülésirányítókat és pilótanövendékeket sorolja be a DynEd Aviation English tanfolyamának megfelelő szintjére. A beszédértési, szókincs- és nyelvstruktúra elemek mellett beszédfelismerő szoftverre alapuló beszédfeladatokat is alkalmaz. A teszt eredményei az ICAO besorolás 1-5 szintjeinek felelnek meg.
Aviation English for Pilots Ez a tanfolyam pilótáknak készült. Segít olyan stabil beszédkészség kialakításában, amely akkor sem hagyja cserben a pilótát, amikor a helyzet stresszes és kiszámíthatatlan. A feladatok normális és rendkívüli repülési szituációkat dolgoznak fel, az elérhető nyelvi készség az ICAO 4-es illetve ennél magasabb szintjei.
Aviation English for Controllers Ez a tanfolyam a repülésirányítók számára készült. Segíti őket az ICAO 4-es szintű angol beszédkészség elérésében. A tanfolyam a kulcsfontosságú nyelvi elemeket, szókincset, kifejezéseket tanítja meg. A repülésirányító és a pilóta kommunikációja létfontosságú a légiközlekedés biztonsága szempontjából.
New Dynamic English Ez a tanfolyam a praktikus és azonnal használható nyelvtudást helyezi középpontba. Nagy hangsúlyt kap a beszéd hallgatás, amely a nyelvtanulás kulcskészsége. A videók és a beszédfelismerő technika alkalmazásával kifinomult beszédértési és aktív beszéd gyakorlatokat kínál.
The Lost Secret Ez a videó alapú tanfolyam a BBC English által forgatott és forgalmazott film felhasználásával készült. Az újrakezdők számára nyújt elsőrangúan motiváló beszédértési és beszéd gyakorlatokat, melyek a díjnyertes színészek által eljátszott, elragadóan titokzatos történetre alapulnak.
Dynamic Business English A szóbeli kifejezéshez szükséges angol beszédkészséget fejleszti. A szóbeli prezentációhoz, interjúkhoz, tárgyalásokhoz, pontos információcseréhez szükséges készségek állnak a középpontban. A tartalmi súlypont az általánosan érvényes üzleti és hivatásbeli témákra esik.
Functioning in Business Videó alapú üzleti tanfolyam, ami az általános üzleti és multikulturális helyzetek kezeléséhez nyújt a tanulónak segítséget. A tartalmi súlypont az általános üzleti szókincsre és olyan fontos nyelvi funkciókra esik, mint például a kérés megfogalmazása, kérés visszautasítása, javaslattétel vagy megerősítés.
English by the Numbers Ez a tanfolyam olyan szóbeli prezentációk tartására készíti fel a tanulókat, amelyek számokat és grafikonokat tartalmaznak. A tanulók bővítik szókincsüket, megtanulnak kérdéseket feltenni és válaszokat adni mennyiségi és logikai összefüggésekről.
Hospitality English Kiegészítő tanfolyam a hotel és idegenforgalom területére. A foglalkozás gyakorlásához kapcsolódó szókincs, valamint beszédértési és beszédkészségek fejlesztése a célja. Témakörei közé tartozik a kérés, visszautasítás, javaslattétel, megerősítés, és kérdések feltétele.
Clear Speech Works Kiegészítő tanfolyam, melynek alapját a bostoni Northeastern University beszédhibákkal foglalkozó professzorai által kidolgozott és kipróbált technikák és javaslatok alkotják. Legfontosabb célja a kiejtés javítása.
Advanced Listening Beszédértési tanfolyam haladók számára. 9 leckéből áll, melyek a Stanford University professzorainak előadásaira alapulnak. Azok számára hasznos, akik magas szintű beszédértési és jegyzetelési készségeket szeretnének elérni, hogy ezáltal sikeresek legyenek akadémiai vagy professzionális környezetben.
Test Mountain Kiegészítő tanfolyam, mely előkészít a TOEFL, TOEIC és egyéb standardizált tesztek elvégzésére. Olyan tanulók számára való, akik erős alapokkal rendelkeznek az angol nyelvben. Segíti a szókincs bővítését, fejleszti a nyelvtani, olvasási és beszédértési készséget szórakoztató gyakorlatok által.
Tanári támogatás A DynEd "blended learning" oktatási módszerének szerves része a tanári támogatás, ami segít bővíteni és személyre szabni a nyelvi modelleket. A DynEd tanárok figyelemmel kísérik és támogatják a tanulókat, hogy minél hatékonyabban elsajátítsák a nyelvi készségeket.