Change country & language| Ország és nyelv váltása
Change country
 • Europe
 • Turkey
 • Czech Republic
 • Italy
 • France
 • Slovakia
 • Hungary
 • Ukraine
 • Northern Cyprus
Change language
Ország módosítása
 • Európa
 • Törökország
 • Csehország
 • Olaszország
 • Franciaország
 • Szlovákia
 • Magyarország
 • Ukrajna
 • Észak-Ciprus
Nyelv

Díjak & Elismerések

ASTD E-learning akkreditált tanfolyam Az American Society for Training and Development által kiadott tanúsítvány. Igazolja, hogy a tanfolyam megfelel azoknak a standardoknak, amelyeket e-learning szakértők, akadémikusok, tanfolyamkészítő szakemberek, valamint az oktatási iparágban vezető cégek állítottak fel. A DynEd Üzleti Megoldásai mind rendelkeznek az ASTD Certification Institute által kiadott tanúsítvánnyal.
A Török Nemzeti Oktatási Minisztérium Elismerési Igazolása 2003 - A First English és az English for Success tanfolyamok elfogadásra kerültek mind a 9 millió, 1-8 osztályos általános iskolai tanuló számára. 2013 - A First English, az English for Success tanfolyamok és a Besoroló Teszt elfogadásra kerültek mind a 17 millió, 1-12 osztályos általános és középiskolai tanuló számára. 2013 – A Teacher Training tanfolyam elfogadásra került az összes angol tanár számára.
A Francia Oktatási Minisztérium Elismerési Igazolása - Reconnu d'intérêt pédagogique A következő tanfolyamok elfogadását igazolja, az elfogadás évei szerint: 2000 - Let's Go, 2003 - Let's Go, English For Success, New Dynamic English, The Lost Secret, English by the Numbers, Dynamic Business English, and Advanced Listening, 2008 - Hospitality English, 2009 - Teacher Training Course: A Brain-based Approach.
BESSIE Best Education Software Award (spring) a legjobb viszonteladói szoftver részére. Ezt a díjat a San Diego, Californiai Educational Software Preview Service for Educational Technology adja ki. Vezető képző intézmények ítélik oda a címet a világ minden tájáról benyújtott termékeknek. A következő tanfolyamok nyertek díjat: 2003 - Let's Go, English For Success és New Dynamic English, 2004 - Let's Go és English For Success.
EDDIE Educational Software Review Awards (fall) kiváló oktatási szoftverek részére. A következő tanfolyamok nyertek díjat: 1997 - Let's Go, 1998 - Let's Go és New Dynamic English, 2003 - Let's Go, English For Success, és Advanced Listening, 2004 - Let's Go, English For Success, First English, és New Dynamic English.
Media & Methods Magazine Awards Portfolio Ez az oktatási technológiával foglalkozó magazin több mint 50.000 szakemberhez jut el és az általános és középiskolák számára példaértékű oktatási gyakorlatokkal és termékekkel foglalkozik. A díjat képző intézmények ítélik oda. A következő tanfolyam nyert díjat: 1998 - Let's Go
EdPress Distinguished Achievement Award Ezt a díjat az Association of Educational Publishers ítéli oda. Ennek a globális kereskedelmi társaságnak a bírái professzionális írók, kiadók, képzők. A következő tanfolyamok nyertek díjat: 2002 - Records Manager és Clear Speech Works, 2003 - English For Success.
Technology & Learning Magazine Award of Excellence Országosan több mint 80.000 oktatástechnológiai szakértő olvassa ezt a magazint. A díjakat képző intézmények osztják ki. The magazine is read by over 80,000 educational technology professionals nationally. A következő tanfolyamok nyertek díjat: 1996-1997 és 1998-1999 - Let's Go, 2003-2004 - First English és Advanced Listening, 2006 - Records Manager.
Technology & Learning Magazine Award of Excellence A program több mint három évtizede díjazza a kiváló oktatástechnológiai termékeket. Az üzletágban nagyon jó hírnévvel rendelkező AOE egyaránt díjazza a „legjobbak legjobbját” és a kreatív új ajánlatokat. A következő tanfolyamok nyertek díjat: 2010 - Teacher Training Course: A Brain-based Approach."
Codie Award Finalist A díjat a Software & Information Industry Association (SIIA) osztja ki. A Codie Awards a legkitűnőbb szoftvereket díjazza a szakmatársak ítélete alapján. A következő tanfolyam nyert díjat: 2003 - English For Success.
California Instructional Technology Clearinghouse Tanfolyamfejlesztői szakértők osztják ki ezt az értékelést állami tanfolyamok használatára. Az értékelést képző intézmények végzik. A következő tanfolyamok kapták meg a „példaértékű és kívánatos” értékelést: 1997 - Let's Go, New Dynamic English, English by the Numbers, and Dynamic Classics.
Children's Software Revue A magazin kéthavonta összeállítja az All Star Software listát, amely a legjobban ajánlott szoftverek listája. Az értékelést oktatási szakemberek végzik. A következő tanfolyam került fel a listára: 2003 - English for Success.
Japanese Multimedia Grand Prix & Ministry of International Trade & Industry A Dyned az alábbi díjat nyerte el - Multimedia Content Association of Japan & Ministry of International Trade & Industry award Ezt a díjat digitális média szakértők elbírálása alapján ítélik oda.